Köpvillkor

 Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa.

Vi levererar våra varor med utvalda speditörer, oftast PostNord inom Skandinavien och DHL inom EU. Leveranstid är 1-5 arbetsdagar i Sverige, 2-7 arbetsdagar i Danmark, 3-9 arbetsdagar inom EU. Frakt betalas av köparen och avgiften dras i kassan (fri frakt över 700kr).

Om kunden inte är nöjd med varan och önskar att returnera, då skall returen skickas tillbaka i originalförpackning, produkten får ej vara använd. Produkten skall vara oss tillhanda senast 30 dagar efter leveransdatum. Om produkten är oss tillhanda senare än 30 dagar efter leveransdatum återbetalas endast 50% av summan.

Vi skickar alltid med en förbetald returetikett som kan användas för returen, att använda denna returetikett kostar kunden 50kr. Vi reglerar denna summa vid återbetalningen av returen. OBS! Storleksbyten och produktbyten är kostnadsfria, vi står för returfrakt och nya utskicket.

Returformulär medskickas i ordern, där står även instruktioner hur du går tillväga om du önskar att returnera en vara. Fyll i uppgifterna som efterfrågas och lämna paketet till närmsta postombud.

Om produkten är defekt och du önskar att reklamera, kontakta oss så snart du upptäcker defekten. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Paket som skickas till Norge är tullpliktiga. Vi kan tyvärr inte garantera vad tullkostnaden kommer bli för varje enskilt paket, utan det är något som kunden måste vara medveten om.

Om ytterligare frågor angående köpvillkoren finns är du varmt välkommen att kontakta oss hello@divinasports.se.